Jag minns när jag gick i årskurs 3....i grundskolan. Jag älskade att gå till biblioteket. Jag bodde i Flen på den tiden. Och biblioteket fanns då i en gammal gul trävilla. Det knarrade i golvet redan när man kom in i den smala korridoren där jag och mina kompisar hängde av oss jackorna. Sedan gick vi vidare upp för trappan till barn- och ungdomsavdelningen. Och man skulle vara så tyst som möjligt. Men det knarrande gamla trägolvet kunde vi inte göra något åt, det hörde liksom till. Jag minns hur vi letade bland hyllorna efter våra favoriter. Det var Lotta böcker och Kittyböcker, och allting annat mellan himmel och jord.

Nu kan jag glädja mig åt att min debutroman ”Fasaden som rämnade” finns på ett antal bibliotek i vårt avlånga land. Från Malmö i söder till Luleå i norr, och från Karlstad i väster till Nyköping i öst. Men den finns faktiskt ännu mer österut, på Brändö bibliotek på Åland, vilket är väldigt roligt! 

I vår kommer jag att besöka Flens bibliotek på ett Bokcafé och prata om min bok, det ser jag fram emot. Återkommer om datum! 

Trevlig helg!  :)